Filtros : "LAJOLO, FRANCO MARIA" "HIPERTENSÃO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Bioresource Technology. Unidade: FCF

    Subjects: DIABETES MELLITUS, GINKGO, HIPERTENSÃO, ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, Márcia da Silva et al. Potential of Ginkgo biloba L. leaves in the management of hyperglycemia and hypertension using in vitro models. Bioresource Technology, v. 100, n. 24, p. 6599-6609, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2009.07.021. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Pinto, M. da S., Kwon, Y. -I., Apostolidis, E., Lajolo, F. M., Genovese, M. I., & Shetty, K. (2009). Potential of Ginkgo biloba L. leaves in the management of hyperglycemia and hypertension using in vitro models. Bioresource Technology, 100( 24), 6599-6609. doi:10.1016/j.biortech.2009.07.021
    • NLM

      Pinto M da S, Kwon Y-I, Apostolidis E, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Potential of Ginkgo biloba L. leaves in the management of hyperglycemia and hypertension using in vitro models [Internet]. Bioresource Technology. 2009 ; 100( 24): 6599-6609.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2009.07.021
    • Vancouver

      Pinto M da S, Kwon Y-I, Apostolidis E, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Potential of Ginkgo biloba L. leaves in the management of hyperglycemia and hypertension using in vitro models [Internet]. Bioresource Technology. 2009 ; 100( 24): 6599-6609.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2009.07.021
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: DIABETES MELLITUS, HIPERTENSÃO, ANTIOXIDANTES (CAPACIDADE)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, Márcia da Silva et al. Evaluation of red currants (Ribes Rubrum L.), black currants (Ribes Nigrum L.), red and green gooseberries (Ribes Uva-Crispa) for potential management of type 2 diabetes and hypertension using in vitro models. Journal of Food Biochemistry, v. 34, n. 3, p. 639-660, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2009.00305.x. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Pinto, M. da S., Kwon, Y. -I., Apostolidis, E., Lajolo, F. M., Genovese, M. I., & Shetty, K. (2010). Evaluation of red currants (Ribes Rubrum L.), black currants (Ribes Nigrum L.), red and green gooseberries (Ribes Uva-Crispa) for potential management of type 2 diabetes and hypertension using in vitro models. Journal of Food Biochemistry, 34( 3), 639-660. doi:10.1111/j.1745-4514.2009.00305.x
    • NLM

      Pinto M da S, Kwon Y-I, Apostolidis E, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of red currants (Ribes Rubrum L.), black currants (Ribes Nigrum L.), red and green gooseberries (Ribes Uva-Crispa) for potential management of type 2 diabetes and hypertension using in vitro models [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2010 ; 34( 3): 639-660.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2009.00305.x
    • Vancouver

      Pinto M da S, Kwon Y-I, Apostolidis E, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of red currants (Ribes Rubrum L.), black currants (Ribes Nigrum L.), red and green gooseberries (Ribes Uva-Crispa) for potential management of type 2 diabetes and hypertension using in vitro models [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2010 ; 34( 3): 639-660.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2009.00305.x
  • Source: Journal of Medicinal Food. Unidade: FCF

    Subjects: ANGIOTENSINAS, DIABETES MELLITUS NÃO INSULINO-DEPENDENTE, HIPERTENSÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez et al. Evaluation of indigenous grains from the peruvian andean region for antidiabetes and antihypertension potential using in vitro methods. Journal of Medicinal Food, v. 12, n. 4, p. 704-713, 2009Tradução . . Disponível em: http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2008.0122. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Ranilla, L. G., Apostolidis, E., Genovese, M. I., Lajolo, F. M., & Shetty, K. (2009). Evaluation of indigenous grains from the peruvian andean region for antidiabetes and antihypertension potential using in vitro methods. Journal of Medicinal Food, 12( 4), 704-713. Recuperado de http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2008.0122
    • NLM

      Ranilla LG, Apostolidis E, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Evaluation of indigenous grains from the peruvian andean region for antidiabetes and antihypertension potential using in vitro methods [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2009 ; 12( 4): 704-713.[citado 2024 maio 09 ] Available from: http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2008.0122
    • Vancouver

      Ranilla LG, Apostolidis E, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Evaluation of indigenous grains from the peruvian andean region for antidiabetes and antihypertension potential using in vitro methods [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2009 ; 12( 4): 704-713.[citado 2024 maio 09 ] Available from: http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2008.0122
  • Source: Journal of Medicinal Food. Unidade: FCF

    Subjects: DIABETES MELLITUS, MORANGO, ANGIOTENSINAS, HIPERTENSÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, Márcia da Silva et al. Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models. Journal of Medicinal Food, v. 13, n. 5, p. 1-9, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1089/jmf.2009.0257. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Pinto, M. da S., Carvalho, J. E. de, Lajolo, F. M., Genovese, M. I., & Shetty, K. (2010). Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models. Journal of Medicinal Food, 13( 5), 1-9. doi:10.1089/jmf.2009.0257
    • NLM

      Pinto M da S, Carvalho JE de, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2010 ; 13( 5): 1-9.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1089/jmf.2009.0257
    • Vancouver

      Pinto M da S, Carvalho JE de, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of antiproliferative, anti-type 2 diabetes, and antihypertension potentials of ellagitannins from strawberries (Fragaria X ananassa Duch.) using in vitro models [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2010 ; 13( 5): 1-9.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1089/jmf.2009.0257
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF

    Subjects: DIABETES MELLITUS, HIPERTENSÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, Márcia da Silva et al. Evaluation of anti-type 2 diabetes and anti-hypertension in vitro potential of peruvian fruits. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 maio 2024. , 2008
    • APA

      Pinto, M. da S., Ranilla, L. G., Apostolidis, E., Lajolo, F. M., Genovese, M. I., & Shetty, K. (2008). Evaluation of anti-type 2 diabetes and anti-hypertension in vitro potential of peruvian fruits. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Pinto M da S, Ranilla LG, Apostolidis E, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of anti-type 2 diabetes and anti-hypertension in vitro potential of peruvian fruits. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44 87 res. FCF170.[citado 2024 maio 09 ]
    • Vancouver

      Pinto M da S, Ranilla LG, Apostolidis E, Lajolo FM, Genovese MI, Shetty K. Evaluation of anti-type 2 diabetes and anti-hypertension in vitro potential of peruvian fruits. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44 87 res. FCF170.[citado 2024 maio 09 ]
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, HIPERTENSÃO, DIABETES MELLITUS NÃO INSULINO-DEPENDENTE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez et al. Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods. Journal of Food Biochemistry, v. 34, n. 2, p. 329-355, 2010Tradução . . Disponível em: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Ranilla, L. G., Kwon, Y. -I., Genovese, M. I., Lajolo, F. M., & Shetty, K. (2010). Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods. Journal of Food Biochemistry, 34( 2), 329-355. Recuperado de http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART
    • NLM

      Ranilla LG, Kwon Y-I, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2010 ; 34( 2): 329-355.[citado 2024 maio 09 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART
    • Vancouver

      Ranilla LG, Kwon Y-I, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Effect of thermal treatment on phenolic compounds and functionality linked to type 2 diabetes and hypertension management of Peruvian and Brazilian bean cultivars (PHASEOLUS vulgaris L.) using in vitro methods [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2010 ; 34( 2): 329-355.[citado 2024 maio 09 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/123261234/PDFSTART
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: ANGIOTENSINAS, DIABETES MELLITUS, HIPERTENSÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez et al. Antidiabetes and antihypertension potential of indigenous grains from the Peruvian Andean region using in vitro models. 2008, Anais.. Belo Horizonte: SBCTA, 2008. . Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Ranilla, L. G., Apostolidis, E., Genovese, M. I., Lajolo, F. M., & Shetty, K. (2008). Antidiabetes and antihypertension potential of indigenous grains from the Peruvian Andean region using in vitro models. In Anais. Belo Horizonte: SBCTA.
    • NLM

      Ranilla LG, Apostolidis E, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Antidiabetes and antihypertension potential of indigenous grains from the Peruvian Andean region using in vitro models. Anais. 2008 ;[citado 2024 maio 09 ]
    • Vancouver

      Ranilla LG, Apostolidis E, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Antidiabetes and antihypertension potential of indigenous grains from the Peruvian Andean region using in vitro models. Anais. 2008 ;[citado 2024 maio 09 ]
  • Source: Journal of Medicinal Food. Unidade: FCF

    Subjects: HIPERTENSÃO, INIBIDORES DE ENZIMAS, ANGIOTENSINAS, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RANILLA, Lena Gálvez et al. Antidiabetes and antihypertension potential of commonly consumed carbohydrate sweeteners using in vitro models. Journal of Medicinal Food, v. 11, n. 2, p. 337-348, 2008Tradução . . Disponível em: http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2007.689. Acesso em: 09 maio 2024.
    • APA

      Ranilla, L. G., Kwon, Y. -I., Genovese, M. I., Lajolo, F. M., & Shetty, K. (2008). Antidiabetes and antihypertension potential of commonly consumed carbohydrate sweeteners using in vitro models. Journal of Medicinal Food, 11( 2), 337-348. Recuperado de http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2007.689
    • NLM

      Ranilla LG, Kwon Y-I, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Antidiabetes and antihypertension potential of commonly consumed carbohydrate sweeteners using in vitro models [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2008 ; 11( 2): 337-348.[citado 2024 maio 09 ] Available from: http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2007.689
    • Vancouver

      Ranilla LG, Kwon Y-I, Genovese MI, Lajolo FM, Shetty K. Antidiabetes and antihypertension potential of commonly consumed carbohydrate sweeteners using in vitro models [Internet]. Journal of Medicinal Food. 2008 ; 11( 2): 337-348.[citado 2024 maio 09 ] Available from: http://www.liebertonline.com/doi/pdfplus/10.1089/jmf.2007.689

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024